Ny båtbutikk i Son
Ny båtbutikk i Son

Ny båtbutikk i Son

 Båtbutikken i Son har flyttet ut av Sjøboden og inn i Thornegården med det nye navnet , ‹‹Soon Skibshandleri››.

Publisert Sist oppdatert

Samboerparet, Trine Wiik og Erik Lehrmann, tar over driften av båtbutikken. De har begge solid bakrunn som regattaseilere, og har langt erfaring som eiere av både plast og trebåt. Lehrmann, håper den nye båtbutikken skal bli et naturlig valg for båtfolket i sommer, og kan fortelle om veldig god respons siden butikken åpnet Skjærtorsdag.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger både fra lokalbefolkningen og gjestene i havna. Om dagen selger vi mest båtutstyr, men også mye klær. Det er morro å være med på å videreføre den gamle handelstradisjonen på torget. Her har det vært handelssentrum siden 1600-tallet, sier Lehrmann.

Soon Skibshandleri skal ha det meste man trenger til seg selv og båten. Alt fra bunnstoff og sjakler, til seiltøy, gaveartikler og maritim litteratur. I tilegg er det en kioskavdeling med mineralvann og is.

– Vi skal være her og holde åpent syv dager i uken gjennom hele seongen, med fokus på imøtekommenhet og personlig service og vil strekke oss langt for å hjelpe kundene, sier Lehrmann.