Ny finalerunde i bransjematch-regattaen

Da vi fikk et fjerde lag med i RS Elites match  race for båtbransjen ble det i dag seilt semifinaler istedet for finaler.

Publisert

STORT FOTO: Westmar med Lunde Båt på slep opp til runding.

Sandvika;

Alpha boat ble med på Flying Starts match race for båtbransjelag, noe som gjorde at vi da sto med fire istedet for tre lag. Det ble derfor seilt to seminfinaler, mens finalen er satt til søndag klokken 11.00.

De to første lagene under dagesn semifinaler var Lunde Båt og Westmar. Her stilte blant annet Sjur Klafstad, Sigurd Parman og Tommy Bergman, noe som lovet godt for en spennende duell i havnebassenget mellom flytebryggene, E18 og den lille øya "Danmark". Spennende ble det også den første halvdelen av seilasen, hvor båtene presset og fulgte hverandre tett.  Etter andre gangs runding av kryssmerket valgte imidlertid Westmargjengen en platterne kurs på unnavinden enn Lunde båt, noe som viste seg å lønne seg. Hunter-gutta  fikk herved et forsprang som holdt til å sikre seieren, til tross for at Bavaria-gjengen spiste seg innpå igjen mot slutten.

Neste semifinalelag besto av gårsdagens matchvinner Asker Båtservice mot et etteranmeldt lag med Alpha Boat.  Her tok sistnevnte teten rett etter start, og selv om avstanden etterhvert stabiliserte seg var de aldri truet av Gill-duen fra Vollen.

Morgenens finaler blir da klokken 1100 på samme sted. Og da håper vi alle gutta har med redningsvesten!

Powered by Labrador CMS