Nye sjanser og nye gevinster i Barcelona World Race

«Estrella Damm» benyttet sjansen til å ta over ledelsen i Barcelona World Race da «Foncia» og «Virbac-Paprec3» måtte søke havn for reparasjoner.

Publisert

Alex Pella og Pepe Ribes på «Estrella Damm» har tatt over ledelsen i Barcelona World Race og idag morges hadde de et forsprang på «Groupe Bel» Kito de Pavant og Sebastgien Audigane på 129 nm. «Mapfre» med 49er seilerne Iker Martinez og Zabi Fernandez skjuler sin posisjon, men ligger trolig på 3. plass.

«Foncia» Michel Dejoyeaux og Francois Gabart var først ute etter et ufrivillig opphold i Receife der de fikk innstallert en ny kollisjonsbaug. De ligger nå på 5. plass foran Jean Pierre Dick og Löick Peyron i «Virbac-Paprec3» som ledet regattaen tidligere. De to ligger henholdsvis 246 og 256 nm bak teten.

Wouter Verbraak og Andy Meiklejohn i «Hugo Boss» som på det meste lå mer enn 700 nm bak teten har begynt innhentingen for alvor. Laget ligger nå på 10. plass, 450 nm bak når hele flåten nå har satt kursen rett syd langs kysten av Brasil før de bøyer av mot øst så snart de kommer inn i den sterke vestavinden som blåser på den sørlige halvkule.

Les mer her

Powered by Labrador CMS