TOR HOVE: Tor Hove har fullført 2Star og OneStar 18 ganger ? uansett hvor tøffe forholdene har vært. Dette bildet er fra OneStar i 2007.

Zhik OneStar flytter til Hankø

Soloseiling er i vinden og Zhik OneStar er årets høydepunkt i miljøet.

Publisert Sist oppdatert
HANKØ: Simen Løvgren ønsker soloseilere velkommen til Hankø.

27 båter er alt påmeldt i regattaen som arrangeres 5. september. Zhik OneStar er en disteanseseilas hvor båtene skal gjennomfør i løpet av dagen. Banen blir gjort kjent under skippermøte før start. Det er satt opp tre klasser, stor og liten samt klasse for båter under spinnaker. I klassen uten spinnaker er det så langt kun tre båter.

Minste påmeldte båt så langt er en Maxi Fenix, mens den største er en Beneteau Oveanis 51.1.

Flytter til Hankø

OneStar har de siste årene blitt arrangert fra Skjæløy. Nå er arrangementet flyttet litt øst og sydover.

– Nytt av året er at vi har flyttet arrangementet til Hankø Yacht Club men konseptet vil være det samme som har vært en suksess. Og Hankø Yacht Club er alltid et flott sted å arrangere en regatta og sikkert gøy for alle de om som ikke har vært der før. Allerede er det 22 påmeldt etter at jeg la ut påmeldingen for et par dager siden, som jeg synes er veldig bra, forteller arrangør Simen Løvgren til SEILmagasinet.

Lav pris

Regattaen koster bare 250 kroner. Suppe på Hankø Yacht Klubb fredag kveld, og bankett middag til premieringen på lørdag kveld mot et tillegg.

Les mer om regattaen her.