Optimistjolleledere på skolebenken
Optimistjolleledere på skolebenken

Optimistjolleledere på skolebenken

Norsk Optimistjolleklubb og Norges Seilforbund går sammen om trener- og klubbseminar.

Publisert

Fra den nyoopnevnte pressekontakten i orsk Optimistjolleklubb Odd Roar Lange som også har tatt bildet til artikkelen, har vi mottatt følgende:

Målet med todagers-seminaret er å bedre kompetansen blant foreldre og støttepersonell som er engasjert i optimistjolleseiling i klubber landet rundt.

Bli bedre

I mange klubber er nivået allerede høyt, mens det i andre klubber er stort behov for mer kunnskap og tilrettelegging for å løfte trenings- og regattaforholdene for seilerne. Den 14. og 15. mars arrangeres klubb- og trenerseminaret  på Norsk Toppidrettsgymnas NTG i Bærum. Tips og råd til god organisering av optimistjolleaktiviteten i klubbene samt kunnskap om trenerrollen og treningsmodeller er hovedinnholdet i seminart. Mer informasjon om seminaret og påmeldingen ligger nå ute på nettsiden til Norsk Optimistjolleklubb: www.optimistjolle.no

Arrangørworkshop

Norsk Optimistjolleklubb gjennomførte i host en stor spørreundersøkelse blant madlemmene sine. Og et av resultatene fra undersøkelsene var ønske om hjelp til å skaffe kompetanse for arrangører av NC, NM og andre optimistjollearrangementet.

Derfor arrangeres det annangørworkshop lørdag 14. mars hos North Sails/With Marine I Leangbukta i Asker.

-Vi at samarbeid kan bygge systemer og rutiner som kan hjelpe en

arrangørene til å bli mer effective. Og til et bedre og morsommere arrangement

uten å øke ressursbruken,  sier NOK-leder Grete Mejlænder-Larsen og workshopleder Christen With.

Les mer om workshopen på www.optimistjolle.no

Powered by Labrador CMS