Pengepremie på Vestlandet

Haugesund Race Week starter til helgen, og vinneren av X-35 klassen vil få 45 000,-

Publisert

Av påmeldingene så langt stiller 48 båter og av disse hele ni X-35 på startlinjen når det første startskuddet går 10. august. Fredag blir det distanseseilas fra Kopervik til haugesund, og lørdag baneseilas. Søndag er reservedag.

X-Yachts Norge AS økte i 2006 sin satsing på Vestlandet gjennom etablering av X-Yachts Norge Vest AS i Haugesund.  Som oppfølgning av satsingen bidrar X-Yachts Norge AS med en premie på NOK 45 000 til vinneren av X-35 klassen i årets Haugesund Race Weekend.  Haugesund Race Weekend er en av de ledende seilbåt regattaene på Vestlandet, og blir avviklet 10.-11. august i forbindelse med Sildajazz arrangementet.  X-35 klassen i Rogaland er i sterk fremgang gjennom økning fra en til ni båter i 2007.

X-Yachts Norge Vest AS ble startet i 2006 av Siren Røssland, og er eneforhandler av X-Yachts seilbåtene på Vestlandet.  Service ivaretas av H2O Marine Projects AS på Karmøy, som er et full service firma for seil- og motorbåter.  Firmaet har ansatte med lang erfaring fra rigg og andre relevante fagområder.

For nærmere informasjon kontakt Siren Røssland på e-post [email protected]

Mer info om Haugesund Race Week på www.raceweekend.no

 

Powered by Labrador CMS