Påmelding åpnet for Nordenfjeldske seileruke

Trondhjems Seilforening inviterer seilere fra hele landet til den 59ende Nordenfjeldske seileruke i juli. Det blir flere aktiviteter og utflukter for store og små deltakere underveis.

Publisert

OVER: Den Nordenfjelske seileruke arrangeres annet hvert år i en av byene på Trøndelags- eller Mørekysten. Bildet er fra Molde i 2007/Linn K. Hansen.

Sommerens Nordenfjeldske seileruke går av stabelen i Trondheim i perioden 13.-17. juli.

Torsdag blir det baneseilaser, fredag legges det opp til en publikumsvennlig distanseseilas, og lørdag blir seileruka avsluttet med flere banseseilaser.

– I tillegg til profesjonelt organiserte regattaer har vi ett flott opplegg for store og små seilere både under og etter egattaene. Under regattaene arrangerer vi seilskole for barna, seilbarnehage for de aller minste og utflukter til blant annet Pirbadet, Munkholmen og utsiktspunkter rundt fjorden.

Etter regattaene serveres det middag i Skansen Racevillage, levert av en av byens beste cateringselskap. Vi legger opp til at du skal kunne ta med hele familien din til Trondheim og gjøre dette til en naturlig del av sommerferien 2011. For de som kke kan sove ombord, tilbyr vi en hotellpakke fra Hotel Augustin fem minutters gange fra seilforeningen.

Meld deg på her