Ran Seilforening

EINTYPE-GENERAL: Kjell Magnus Økland er ansvarlig for Eintype-regattaen til Ran Seilforening.
EINTYPE-GENERAL: Kjell Magnus Økland er ansvarlig for Eintype-regattaen til Ran Seilforening.

Travel regattahøst

Ran Seilforening står foran en travel høst på regattafronten.

Publisert

Den siste halvdelen av årets sesong for seilerne i Ran Seilforening har et variert program med mange spennende nasjonale arrangementer for både kjølbåter og joller.

Seilsportsliga

I september kommer seilsportsligaen til Ran Seilforening. Seilaser i 2. divisjon avvikles helgen 2.–4. september, mens 1. divisjon, med deltagere fra Ran Seilforening, avvikler finaleseilasene 9.–11. september.

Koordinator for seilsportligaen i Ran Seilforening, Rolf Hermansen, forventer mange spennende dueller og stor aktivitet i anlegget disse helgene. Seilsportligaen arrangeres i samarbeid med Norges Seilforbund og Askøy Seilforening.

NM for Yngling

16.–18. september er det igjen klart for Entyperegatta. I år skal vi samtidig arrangere NM for Yngling i samarbeid med Askøy Seilforening. Regattaansvarlig for Entyperegattaen, Kjell Magnus Økland, forventer også deltagere i Express og Melges 24, samt 2.4 mR, Snipe og kanskje Laser.

Dette blir et krevende arrangement som blant annet krever tre separate baner.

U21-NM for Laser 4.7 og Radial

24. og 25. september avvikler Ran Seilforening NM for Laser 4.7 og Radial U21 i Hjeltefjorden. Her kan leder i arrangementskomiteen Torill Dahl Høgheim, forvente over 30 deltagere i hver klasse.

Ran Seilforening har i dag et av de største lasermiljøene i landet, og det blir spennende å se hvordan disse vil hevde seg.

Hordacup og KM for joller

Årets regattasesong avsluttes med Hordacup og KM for joller helgen 1.–2. oktober. Disse seilasene blir de siste i årets Hordacup.