FLEST PÅMELDTE: Pinseleiren i Tønsberg var det arrangementet som hadde flest påmeldte i Sail Race System i 2017.
FLEST PÅMELDTE: Pinseleiren i Tønsberg var det arrangementet som hadde flest påmeldte i Sail Race System i 2017.

Flest deltagere i Tønsberg

Tønsberg Seilforening innehar de to øverste plasseringene i en oversikt over de største arrangementene i Sail Race System i 2017.

Publisert Sist oppdatert

På tampen av året er det tid for årsoppgjør og å gjøre opp status, og tar man en kikk på aktiviteten i Sail Race System, viser den at systemet hittil i år (det er ennå noen uker igjen av året), har håndtert 7194 påmeldinger i løpet av sesongen. Ialt er det blitt opprettet 294 arrangementer, hvilket vil si at den gjennomsnittlige deltagelsen i et arrangement i 2017 har vært 24 – og da i de fleste tilfeller i betydningen båter.

Ni arrangementer hadde over 100 påmeldte.

Dobbelt Tønsberg

Aller flest påmeldinger har det vært til Tønsberg Seilforenings pinseleir der det passerte hele 272 påmeldinger igjennom Sail Race System. Tønsberg Seilforening hadde også det nest største arrangementet, som var norgescup-åpningen for Optimist, Laser, 29er, RS Feva og Europajolle. 213 båter ble påmeldt der.

«Bronseplassen» i denne årsoversikten tok Bærum Seilforening med sin tradisjonsrike Helly Hansen Skagen Race, som tiltrakk seg 201 båter i 2017.

De 20 arrangementene med flest påmeldte deltagere var disse:

Topp 20

Powered by Labrador CMS