FLITTIGST: Stavanger Seilforening har benyttet Sail Race System til hele 20 arrangementer i 2017.
FLITTIGST: Stavanger Seilforening har benyttet Sail Race System til hele 20 arrangementer i 2017.

Stavanger Seilforening er flittigst

Stavanger Seilforening har vært den ivrigste brukeren av Sail Race System i 2017.

Publisert Sist oppdatert

Stavanger Seilforening er den seilforeningen i landet som er den ivrigste brukeren av Sail Race System. Til hele 20 arrangementer i 2017 er systemet blitt benyttet av seilforeningen. Det største arrangementet var norgescupen 10. og 11. juni for Optimist og Laser der 135 båter ble påmeldt.

De øvrige arrangementene til Stavanger Seilforening inkluderer det meste av hva foreningen har på programmet – blant annet vår- og høstserien for jolleklasser og foreningens sommerskole-tilbud «Super Seil». Allerede nå har foreningen opprettet to arrangementer i 2018 – deriblant Nyttårsseilasen 6. januar - der det foreløpig er 14 påmeldte båter.

Det andre arrangementet i 2018 som er i gang, er til foreningens påskesamling på Gardasjøen 24. til 31. mars. Til den er det 8 påmeldte. Påmeldingsfristen går ut i dag.

Oslo og Bergen

Også Oslo og Bergens Seilforening er flittige brukere av Sail Race System og har opprettet arrangementssider for 16 arrangementer hver i 2017. Rett bak følger Bærum og Brevik Seilforening med 15 arrangementer.

Også Norges Seilforbund har benyttet Sail Race System ofte – til 13 arrangementer – deriblant til Seiltinget og mesternes mester i Åsgårdstrand.

I alt ble Sail Race System benyttet av 53 arrangører i 2017, noe som er omtrent halvparten av alle seilforeningene i Norge. 72 prosent av de 53 arrangørene har benyttet SRS til mer enn ett arrangement.

De 20 flittigste er:

Topp 20

Powered by Labrador CMS