Se Færdern direkte

Seilas har ambisjoner om å sende direkte film med kommentarer fra starten.

Publisert

Vi sendte direkte fra starten av HH Skagen Race med overraskende gode resulteter. Da brukte vi iPhone i en vanntett pose koblet opp mot Ice.net i båten. Vi fikk sendt over en time før telefonen gikk tom for batteri. For Færder’n legger vi lista høyere.

Les mer om vår Skagen Race dekning her.

Proff kommentering

Jon Herwig Carlsen fra NRK skal sammen med Seilas’ Mikkel Thommessen kommentere starten av Færderseilasen for publikum på Aker Brygge.

Vi rigger opp et videokamera sammen med mikrofon på Tjuvholmen med god oversikt over startfeltet. Derfra sender vi ut direkte film via fast bredbånd, direkte til seilas.no. Sendingen vil stå å gå under hele starten som begynner klokken 11.30 til 14.00.

Sending utover kvelden

Vi vil ha to reportasjebåter under starten hvor vi både vil filme og fotografere. Vi vil også forsøke å sende direkte film, men dette er avhenging at vi har god dekning. Vi vil også forsøke å redigere en film rett etter start som vi skal legge ut i løpet av kvelden.

Nettvakt

På land vil vi ha en nettvakt under hele seilasen. For best mulig dekning er vi avhengig av tips fra seileren. Du får kontakt med oss via [email protected], eller ring Mikkel Thommessen på 9075 6365.

Følg med fra rekka

Direktesending krever at du har god båndbredde for å følge med. Vi har uviklet vår nettside også til dere som vil begrense datatrafikken på mobiltelefonen. Bruk m.seilas.no i stedet for www.seilas.no i nettleseren, så får du opp en lettere side.

Følg båtene i kartet

Mange båter vil i år bli tracket. KNS har satset på Endomondo som er en gratis App for smart-telefoner. Så langt er det ikke imponerende mange som har logget seg inn som bruker for dette systemet. Alternativet er app-en Regatta som gir brukeren tilbakemelding om hvor konkurrentene ligger. Vi vil legge inn kartet som viser hvor båtene ligger på seilas.no

Husk også vår MMS-konkurranse hvor du kan vinne et vanntett kamera. Les mer her.

Her kommer det livesending

Streaming .TV shows by Ustream

Powered by Labrador CMS