Seilas blir mediepartner i Student NM

Det første norske studentmesterskap i seiling går av stabelen i september i år. Bundefjorden Seilforening arrangerer og Seilas blir regattaens mediepartner.

Publisert

Bundefjorden Seilforening arrangerer for første gang i historien StudentseilNM i september 2010. Arrangementet fungerer som kvalifisering for norsk deltakelse i Student Yachting World Cup 2010 (SYWoC). Dette er første gang Norge har et offisielt uttak til SYWoC, men Norge har ved flere anledninger stilt et lag. I år er det 30. gangen SYWoC arrangeres. Arrangementet vil holdes i La Rochelle siste uken i oktober. Mer om arrangementet vil komme her.

Alle høyskoler og universiteter i Norge inviteres til å stille med lag (gjerne flere) bestående av 8 studenter som er fulltidsstudenter våren eller høsten 2010. Det er et særlig viktig poeng for Bundefjorden Seilforening at minst to av seilerne er kvinner. Seilerne representerer sin utdanningsinstitusjon og det er denne som formelt sett er deltaker.

Av praktiske grunner vil det være et maksimalt deltakerantall på 18 lag. Bundefjorden Seilforening ønsker deltakelse fra så mange utdanningsinstitusjoner som mulig og vil søke å legge til rette for dette. Hvis det viser seg at flere enn 18 lag fra høyskoler og universiteter ønsker å delta vil arrangøren foreta en forholdmessig avkortning slik at flest mulige instusjoner får delta. Den enkelte utdanningsinstitusjon er selv ansvarlig for å velge ut hvem som skal representere vedkommende institusjon gjennom f.eks. kvalifiseringsseilaser.o.l.

StudentseilNM er et offisielt NM og det vil bli delt ut NM medaljer. Mesterskapet skal seiles i X-41.

StudentseilNM 2010 vil avholdes sentralt i Oslo, med sosiale aktiviteter utenom selve seilingen.

Påmeldingsfristen er 1. mai 2010. Påmelding er bindende, og kun gyldig etter at påmeldingsavgiften på NOK 20.000 er innbetalt.

Påmelding her

Powered by Labrador CMS