Norsk Seilsportsliga 2016 – 9. plass

HARD UTTAGNING: Seilerne som representerer Trondhjems Seilforening vil være vant med harde og tette uttagningsseilaser.

Forsterket og inspirert av studenter

Trondhjems Seilforening har ikke bare sine egne seilere; de har også et godt tilfang av studenter.

– Vi vil forsøke å legge opp til et uttagningsformat i foreningen som er så likt seilsportsligaen som mulig, forteller Linn Emilie Schäffer i Trondhjems Seilforening.

Til uttagningen vil de benytte Ynglinger.

– Det er de vi har lettest tilgang til og kan få likest mulig, sier hun.

I Trondhjems Seilforening er de rundt regnet 25 seilere. Mange er trøndere og «oppvokst» i Trondhjems Seilforening, men blant de som vil være med i kvalifiseringene, er også en del studenter.

– Men for å være med på uttagningen må de være medlem av Trondhjems Seilforening, understreker Linn Emilie, som selv er student.

De som vinner kvalifiseringsseilasene før hver runde, vil få representere seilforeningen. Det blir med andre ord amerikansk uttagning Trondhjems Seilforening.

Seilerne i Trondhjem fulgte Arendals Seilforening helt til døren under uttagningen i Ålesund i 2015 og ble nest best der.

Nr. 9: Trondhjems Seilforening

Trondhjems Seilforening overrasket positivt i Ålesund, og andreplassen der kan bære bud om at det kan komme enda flere overraskelser når alvoret begynner senere i mai. Med 25 seilere på laget har de mange å ta av, og kampen om å få representere foreningen blir helt sikker hard – og det skjerper.

Foruten foreningens «innfødte» seilere er det flere studenter som kan komme til å bidra og blande seg inn i kampen om å få representere Trondhjems Seilforening. Dette er en fordel Trondhjems Seilforening har, for i motsetning til andre foreninger, som har sitt vante miljø, fordi trønderne får stadig påfyll i form av kunnskap, inspirasjon og impulser i kraft av nye student-kull som dukker opp i foreningen for fortsette hobbyen sin mens de er studenter.

Slikt kan sette fart i utviklingen i foreningen og heve nivået.

Det blir spennende å se hvilke seilere som vil seile for Trondhjems Seilforening, men man vil vite at de som kommer, har vært igjennom tette uttagninger og de vil helt sikkert bidra til å bringe foreningen et stykke opp på den endelige serietabellen.

Vi tror de ender på 9. plass til slutt.

[Artikkelen fortsetter under bildet]

TRONDHJEMS SEILFORENING: Trondheim-seilerne overrasket mange i uttagningen i Ålesund i 2015, og det kan de kommet til å fortsette med i år.

1. divisjon i Seilsportsligaen 2016

 1. ??
 2. ??
 3. ??
 4. ??
 5. ??
 6. ??
 7. ??
 8. ??
 9. Trondhjems Seilforening
 10. Nesodden Seilforening
 11. Larvik Seilforening
 12. Stavanger Seilforening
 13. Stord Seilforening
 14. Ålesunds Seilforening
 15. Florø Seilforening