Sesongstart for Storm-gutta
Sesongstart for Storm-gutta

Sesongstart for Storm-gutta

Mens «Full Medal Jacket» har valgt å legge sesongoppkjøringen sin i USA, velger to norske båter også i år å sesongdebutere i Italia med Volvo Cup.

Publisert

SESONGSTART: Storm-gutta starter sesongen. Foto tilsendt av Marius Falch Orvin.

Den første av i alt seks regattaer går av stabelen i San Remo. «Storm Capital» som i fjor avsluttet den internasjonale regattasesongen med å vinne VM for amatører stiller med uforandret mannskap og har tro på suksess allerede i sesongen første forsøk.

De siste årene har de sterkeste resultatene kommet i de første Volvocupene, for så å falle litt igjennom de siste. – I år håper vi å starte godt og avslutte enda bedre, sier Marius Falch Orvin.

Hvor sterkt feltet i år blir er vanskelig å fastslå da VM- vinner «Uka Uka» også har valgt å seile i USA sammen med to-tre andre topp-båter.

Men med mange båter på linjen og høyt nivå på seilerne er dette uvurderlig trening frem mot EM i Århus som er sesongens høydepunkt for den nordiske flåten.

Sammen med «Storm» stiller også «Blow» til start med en litt ny besetning og mål om å ta ytterligere ett steg fra i fjor. Blow avsluttet fjoråret med sølvmedalje i NM og det blir derfor spennende å se om de kan slå like godt fra seg ute i europa.

Regattaen starter fredag 11/3 og avsluttes søndag 13/3

Powered by Labrador CMS