Zhik Skjæløy OneStar

MESTRING: Zhik Skjæløy OneStar dreier seg ikke bare om å vinne, det handler mest av alt om å mestre en større båt alene? og glede seg over å klare det.

30 båter – og en dag

30 båter er til nå påmeldt i Zhik Skjæløy OneStar. De andre som vil være med, har en dag på seg.

Publisert Sist oppdatert

Ved midnattstider natt til lørdag 3. september går påmneldigsfristen til Zhik Skjæløy OneStar ut. Til nå er 30 båter påmeldt, men arrangørene i Fredrikstad både håper og tror på flere deltagere.

Klassen for de minste båtene med måltall under 1,00 er størst med 18 seilere, mens det er ni i den store klassen. Foreløpig er det fire seilere som har meldt seg i klassen uten spinnaker.

Dagsseilas og mestring

Zhik Skjæløy OneStar er en dagsseilas der banens lengde og form blir lagt etter vindforholdene. For de fremste seilerne er Zhik Skjæløy OneStar en anledning til å kapre avgjørende rankingpoeng, men for langt de fleste representerer regattaen en utfordring og en tilfredstillelse ved at man kan kunne gjennomføre en regatta helt alene.

Det er med andre ord en regatta der ikke det bare er resultatene som teller – det er vel så mye en konkurranse mot seg selv – og der er gevinsten gleden over kunne mestre.

Påmelding og deltagerliste.