Siste frist for Nordisk

Liker du å seile regatta, men vil holde deg vekk fra vann og kulde, så kan nordisk mesterskap i seiling på PC være tingen, men du må melde deg på i dag.

Publisert

Informasjon om mesterskapet fra Torgrim Log ("Hero")

Mens noen er ute og risikerer litt av hvert mens de seiler sitter andre inne ved sin PC og seiler mot konkurrenter verden over.  Kontakten med den virkelige seilbåten begrenses gjerne til å sjekke fortøyninger, tømme luftavfukteren, etc.

Harald Sørensen, KNS, har igjen gjort en stor innsats for å stable på bena åpent Nordic Championship i Virtual Skipper.  Dette er en av de mest prestisjetunge virtuelle regattaene, og samler årlig over 100 deltakere, hvorav 2/3 er fra land utenfor Norden.  Seilasene foregår over 6 kvelder, hvorav de to siste kveldene er fire finaleseilaser for de 20 beste etter 4 dager (8 seilaser).  (Seilasene seiles etter ISAFS' regler med egne tilpassede seilingsbestemmelser.  F.eks. er det ikke fullt så kritisk med regel 14 i virtuell seiling ;-)

Påmeldingsfristen er i dag, 11. januar2009. Mer info finner dere på: www.vsk-nordic.com

Virtual Skipper (VSK) er meget lærerikt:

Jeg kan i forbifatren nevne at Joachim Aschenbrenner, som ble nr 2 i Åpent NM i match Racing,  har trent mye på VSK for å oppnå gode resultater i Real Life.  De ble som kjent nr 2,

kun slått av Geir Victor Svendsen

Powered by Labrador CMS