Knut Frostad til NSFs klubbkonferanse

Skal lære bort å selge seilsporten
Skal lære bort å selge seilsporten

Skal lære bort å selge seilsporten

Når Knut Frostad åpner NSFs klubbkonferanse 12. mars, skal han holde foredrag om hvordan man kan selge seiling.

Publisert Sist oppdatert

Ingen ringere enn Knut Frostad vil åpne NSFs aller første klubbkonferanse på Gardermoen 12. mars. Der vil trolig alle nøkkelpersoner i norsk seilsport være samlet.

Det tok ikke lang tid fra Norges største internasjonale seilerprofil i de siste årtiene fortalte at han ville takke av som Volvo Ocean Race-sjef, før han ble engasjert på hjemlig jord. Knut Frostad vil åpne klubbkonferansen på Gardermoen med et foredrag om det emnet han kanskje kan aller mest om, og som få norske seilere eller tillitsvalgte har lyktes med:

«Hvordan selge seiling i Norge».

HAR LYKTES. Strengt tatt er vel Knut Frostad den eneste som har fått til dette gjennom sine to formidable jorden rundt-prosjekter, og som VOR-sjef har han de siste åtte årene sittet midt i smørøyet når det gjelder det finansielle arbeidet knyttet til seilsport.

– Dette foredraget bør alle foreninger, seilere og for den saks skyld sponsorer få med seg. Foredraget innleder en klubbkonferanse som skal bidra til å inspirere, dele kunnskap og sammen gjøre oss i stand til å løfte norsk seiling videre inn i fremtiden, sier Jon Amtrup i Norges Seilforbund.

Påmeldingsfristen er 8. februar, og konferansen er åpen for alle som er interesserte i norsk seilsport og som gjør en frivillig innsats i foreninger eller klasseklubber.

I neste utgave av SEILmagasinet, som kommer om halvannen uke, har vi for øvrig et stort intervju med Knut Frostad der han blant annet røper at han har kjøpt en katamaran og skal bli turseiler.