Line Flem Høst. Arkivbilde
Line Flem Høst. Arkivbilde

Norge er med

Idag kom Laserne på banen og det er de norske seilerne også.

Publisert Sist oppdatert

Line Flem Høst viste at topplaseringen i Kiel ikke var noen tilfeldighet. Hun har tatt godt vare på toppformen ved en kombinasjon av sommerferie med familien i Kragerø og finspissinng av seiingen med de beste danske jentene. Nå fikk hun en super start på VM ned en 3. og en 2. plass. Med det ligger hun på delt 3. plass med den nederlandske Marit Bouwmeester. Ledelsen er delt mellom Vasileia Karachaliou, GRE og Paide Riley to poeng foran Line.

Laserne igang
Laserne igang

Hermann Tomasgaard tok 5 og 11 plass i sin pulje. Med det ligger han på 16. plass sammenlagt, men det er foreløpig ingen indikasjon på styrkeforholdet. I denne klassen deltar 165 båter, men det i jentenes Radial er 119 seilere.

Også Anders Pedersen hadde en sterk dag og avsluttet med seier i sin pulje. I konkurranse med 90 seilere ligger Drøbakseileren på 5. plass sammenlagt. Leder gjør Pieter-Jan Postma NED som har sitt comeback i klassen. Han har hatt pause etter å ha deltatt i tre tidligere OL i Finnjolle. Postma kommer rett fra Risør der han deltok i Match Cup Norway, og etter at han ble slått ut, fungerte som rutinert ḱommentator i finaleseilasene.

Imorgen får vi også se 49erne.