Sesongoppstart for jolleseilerne

I år startet sesongoppkjøringen tidlig i Stavanger Seilforening.

Publisert Sist oppdatert

Allerede midt i mars begynte de regulære treningsprogrammene for Optimist og Laser. Etter den uvanlig milde vinteren har vi vel egentlig aldri avsluttet 2016-sesongen.

Det har vært stor aktivitet hos jolleseilerne våre helt siden sesongavslutning i november med mye seiling i helger, i juleferien og nå i det siste også på ettermiddager. Detaljplanleggingen av årets sesong skjer i skrivende stund.

Vi skal arrangere NC 3 for både Laser- og Optimist-klassene 10. juni-helgen, men skal også ha gjennomført mangt før den tid.

Påskesamling for Laser. I denne forbindelse nevnes at Stavanger Seilforening og hovedtrener Luka Radelic inviterer til påskesamling for Laser 4.7- og Radial-seilere.

Luka har med sin fortid som OL-deltager for Kroatia og nasjonale og internasjonale resultater å vise til på trenerfronten, betydd enormt mye for utviklingen av våre seilere de tre siste sesongene. Til påskesamlingen har han fått med seg Håvard Katle Fjon, og de to vil tilrettelegge for at motiverte utøvere skal få en profesjonelt tilrettelagt tune up-samling som inngang til regattasesongen 2017.

Vi har laget et opplegg med privat innkvartering så langt kapasiteten rekker og dessuten hotellovernatting til gode priser. Vi kan love et solid sportslig opplegg. I tillegg har Stavanger normalt gode vindforhold og ikke minst behagelige temperaturer på denne tiden av året.

Vi håper flest mulig seilere fra hele landet blir med oss på dette.

Nærmere informasjon om samlingen fins her: www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2548