Stor høstaktivitet i Melges 24 klassen

Hankø og Farsund er stedene der Melges 24 klassen samles denne helgen.

Publisert

Totalt 13 Melges 24 seiler denne helgen på Hankø & i Farsund, i henholdsvis Autumn Cup 1 og Melges 24 Høst Regatta Farsund.

Klassen opplever også en sterk vekst i Trondheims området, Sør og Vestlandet, og Melges Norge følger opp dette med å støtte regionale regattaer.

På Hankø møtes 7 lag Melges 24 til Autumn Cup 1, arrangør er Fredrikstad Seilforening, Melges Norge og Hankø Yacht Club.

Hovedfokus for høstcupen 2012 vil være læring og utvikling. En vil legge opp til filming på vannet med publisering på nettet etterpå, med fokus på en båt av gangen. Videre ønsker man å legge opp til at en kan bytte mannskap under dagene for deing av erfaring på vannet. Det vil bli arrangert mange løp på relativt korte baner. PRO for helgen er Peter Hauff, og det blir brief lørdag på Hankø Yacht Club, helgen avsluttes på søndag kl 15.00 med en kort debrief på Fredrikstad Seilforening Autumn Cup 2 seiles på Hankø 13-14 Oktober, her er det forventet +10 båter.

I Farsund seiler 6 Melges 24 fra Kristiansand, Farsund, Stavanger & Stord. Også her vil fokus være læring og utvikling med løp på relativt korte baner. Arrangør er Farsund Seilforening. Det blir aftersail og brief lørdag i klubblokalet, samt felles middag på Rederiet Hotell lørdag kveld. Melges Norges syrerepresentant for Flåte Syd - Vest Jan Inge Hellesmark oppfordrer Melges interesserte seilere på Sørlandet om å ta kontakt for prøveseiling av Melges 24 i Farsund på telefon 91556630.

Neste helg samles 8-9 Melges 24 fra Trondheim, Oslo & Bergen til RAN Eintype Regatta i Anglevik. RAN Seilforening planleggere en flott helg med tett entypeseiling på bane, og et minne rikt sosialt opplegg i Anglevik. Melges Norge verdsetter RAN Seilforenings initiativ som fremmer entypeseiling på Vestlandet.

Powered by Labrador CMS