Stort fall

«Solo» med Rune Aasberg og Simen Løvgren lå lenge an til en topp plassering i Normandy Challenge Race 2012.

Publisert

Det ble til slutt en skuffende 9. Plass på de norske shorthandgutta med ambisjoner om seiling i verdenseliten. De hang lenge godt med i den 1000 n mil lange regattaen som har vært preget av høytrykk og lette vinder. Etter å ha seilt svært bra på hjemmelige regattaer, var dette årets store internasjonale regatta for « NOR Challenge»

– Det ble en annen avslutning på reagattaen Normandy Challenge Race 2012 (NCR), som vi har seilt hele uken, enn hva vi hadde sett for oss. Etter å ha seilt nærmere 1000 nm med utfordringer i kø hva gjelder været, arbeidet intenst hele døgnet, gjort alle de oppgavene vi har trent på og testet ut, vært på plasseringer fra 4.til 7. hele tiden, så ender vi opp i et privat stillebelte som gjør at vi mister den opparbeidede mulige 3.plassen vi hadde seilt oss opp på inn i den siste natten.

Utrolig frustrerende å oppleve at det var kun oss som havnet i dette stillebelte, midt ute i sjøen, og sitte å se alle konkurrenter som kommer bakfra som passerer på begge sider av oss!

Vi føler dette selvfølgelig urettferdig. Men det er ingen vi kan klage til om det. Vi får bare lære av det og håpe på at det ikke skjer igen. For vi har begge kjent dette godt på kroppen i dag, skriver Rune og Simen på lagets blogg.

For oppsummert resultatliste: Se egen liste:

Filmklippet viser hvordan «Solo» falt fra en nesten tredjeplass ned til 9. plass

Powered by Labrador CMS