Sundby vant på Aker Brygge

Christoffer Sundby vant for annet år på rad Sony Ericsson Invitational i 2.4 meter på Aker Brygge. Han tok med seg 12000 kroner i premie

Publisert

Regattaen ble avgjort med kvalifiseringsseilaser igår og finaler og semifinaler idag. Mange av landslagsseilerne stilte opp, blant dem Jostein Stordahl som har lang erfaring fra 2.4 meter og som nå blir et sterkt kort i Paralymics der han seiler i Sonarklassen. Også Elin Samdal, Jannicke Stålstrøm, Christopher Gundersen, Frode Bovim og Petter Mørland Pedersen, i konkurranse med blant annet veteranene Ole Eide og Harald Rolfsnes.

Forholdene ved Aker Brygge igår og idag var preget av deilig sommervær, og svært skiftende vind som sprang mellom nordvest og nordøst og som som kom og gikk med jevne mellomrom. Regattaen ble avviklet i puljer á fire båter, og det ble seilt heat og oppsamlingsheat etter et sinnsrikt system utviklet av Peter Norlin, og som gjorde det mulig for alle å seile flere ganger.

Til finalen kvalifiserte Josten Stordahl, Christoffer Sundby, Morten Johnsen og Frode Bovim.

Sundby vant den første seilasen, og Stordahl den andre, før Sundby satte punktum for superfinalen ved å vinne dn tredje seilasen. Han mottok derved en sjekk på kr 12000. De øvrge finalistene fikk hvern en week-end for to personer på et hvilket som helst Rica hotell i Norge.

Powered by Labrador CMS