Telefonica trekker protesten
Telefonica trekker protesten

Telefonica trekker protesten

Telefonica Blue har trukket protesten på Ericsson 3 etter en angivelig styrbord/babord situasjon, men ikke fordi de var redde for å tape saken

Publisert

- Vi la ned protesten fordi vi mener at Ericsson 3 sjenerte oss, men har nå trukket den fordi en straff til E3 ville bety ett poeng ekstra til E4, sier skipperen Bouwe Bekking rett ut.

Det var tidligere idag at juryleder Bryan Willis mottok et brev fra Richard Slater som på vegne av Telefonica Blue ba om at juryen la protesten til side.

- Det er viktigere for oss å vinne regattaen, enn å diske E3, sa Bekking. - Karene på E3 har fått en klar beskjed, og vi er fornøyd uansett, så det holder for meg. Det er så mange protester allerede etter denne etappen, men jeg foretrekker å vinne uten å diske andre, så når vi har vunnet kan vi si at vi gjorde det vel reglementert seiling, sa han.

Ericsson 3 må fremdeles stå til ansvar overfor juryen for hvorvidt båten har seilt et riktig løp på den 3. etappen, mens Ericsson 4 har målersaken hengende over seg til morgendagens protestmøter.

Powered by Labrador CMS