Tirsdagsregattaer for shorthandseiling

Fra 24. april settes det igang tirsdagsregatter for shorthandseiling. Det gir seilerne fin anledning til å trimme både båt og seg selv mot likesinnede.

Publisert

Det blir også en fin anledning til å invitere med seg andre båteiere som ønsker å prøve "konseptet" med egen båt, eller være med ombord for å se og lære (rekruttering!) (det er lov å være tre mann ombord, men 3. mann er kun med for å observere!)

Start kl. 1830 hver tirsdag med start fra en kjent stake/ merke i indre Oslofjord og etter avtalt seilingsløp. Dette legges ut på shorthandedgruppens hjemmeside hver mandag. Tidtagning pr. GPS tid, alle starter samtidig @ GPS time 1830 sharp. Målgang @ GPS time. Målgang med seilnummer sendes pr. SMS til 90029892 og utregnes pr. LYS (og etter shorthand LYS brev når dette kommer...).

Resultater legges ut fortløpende. "Premiering" for sammenlagtresultater pr. seilsemester (før og etter sommerferien) på Rorbua. Første tirsdagsregatta blir 24. april. Ingen forhåndspåmelding til hver regatta, men interesserte som skal delta må sende navn, båt, båtnummer, LYS og mobilnummer i forkant for å komme inn i registret (gjøres kun en gang) til [email protected]

Powered by Labrador CMS