Tønsberg-mesterskap under alle forhold

Tønsberg Seilforening arrangerte i helgen NM for 2.4 meter og Princess, klassemesterskap for IOD og Master regatta fo Snipene. Seilerne fikk alle slags forhold på regattabanene

Publisert

Helgens mesterskap fikk det meste av vær og vind. Fredag var det sol og vind av 2-3 ms og to seilaser ble gjennomført for 2.4 mR, og en seilas for IOD og Princess. Lørdag  var det regn mesteparten av dagen og vinden varierte mellom 4 og 7 ms. Det ble gjennomført tre seilaser for 2.4mR, IOD og Princess og to seilaser for Snipe. På søndag var det sol og mye vind,  10 ms på Husøyflaket der banen for 2.4mR seilte, med mer i kastene. På baneområdet til IOD og Princess blåste det friskere. Det ble gjennomført to seilaser for 2.4 mR og tre for IOD og Princess. En deltakende Princess hadde mann over bord og flere Princesser måtte trekke seg fra den siste seilasen søndag da utstyret på båtene ikke holdt i den sterke vinden.

Gullmedalje i 2.4mR gikk til Harald Rolfsnes fra Røyken seilforening, sølv gikk til Jostein Stordal fra Sarpsborg seilforening og bronse til Bjørnar Erikstad fra Tønsberg seilforening. Førsteplassen i NM Princess gikk til N-23 Reidar Sørensen med mannskap, sølv til N-14 Espen Aker og mannskap og bronse til N-16 Pål Christoffersen og mannskap.

Snipe masters ble vunnet av Birger Jansen fra Vestfjorden seilforening. Beste seiler fra TS var Fredrik Kaiser som kom på 3. plass.

Ragattasjef Kyrre Tandberg er svært fornøyd med at arrangementet er gjennomført som planlagt. Lørdag kveld var det hyggelig samvær over en vellykket 3-retters middag, skriver tonsbergseilforening.no.