Treg påmeldig til Hovdan Skagen seilasen
Treg påmeldig til Hovdan Skagen seilasen

Treg påmeldig til Hovdan Skagen seilasen

Påmeldingene til Hovdan Skagen Race ligger bak «skjema». Arrangøren lokker med 17. mai fest i Skagen, så kanskje er det noe mulige deltakere ikke har fått med seg.

Publisert

- I skrivende stund er det 77 båter påmeldt, noe som tilsier at vi ligger på snaut 40% av det antall påmeldte vi tidligere har registrert 3 uker før start, sier Primus motor i Bærum Seilforening Inge-Magnar Olerud til Seilas. - De siste 4 årene har vi hatt rundt 200 båter påmeldt til samme tid. Disse årene har vi endt opp på mellom 250 og 300 båter, så får vi samme trøkk som før, så kan fortsatt 50-100 båter finne på å melde seg på de dagene som er igjen. Vi har hatt opp til 22 påmeldinger på en dag i løpet av den siste uken, så det er fortsatt mulig å håpe på mange flere, sier han.

 

Som det fremgår av hjemmesiden og oppdatert invitasjon, så blir målgangen på nytt sted i år. Skagen by vokser, og det fylles ut masse for et 110 mål industriområde rett foran Skagen Sejlklub, så der var det ikke aktuelt å ha målgang lenger. På befaring og møte med kommunen den 26. mars, oppdaget man at Engelsviken Canning hadde en perferkt plassering av fabrikk og kontorer, som base for målgangen. Arrangøreni fikk låne lokaler og kunne legge målgang rett utenfor hos dem. (se bilde)

 

De som finner veien til Skagen i løpet av 17. mai vil bli tatt vel i mot av sekretariatet, kommunen pynter - og stiller med telt til premieutdeling på torvet rett øst for Pakhuset - i stedet for på brygga. Og husk, pølser, brus og annet drikke er rimeligere i Skagen enn i en hvilken som helst skolegård på 17. mai.....

Powered by Labrador CMS