Treningssamling på VM-banen

De norske Zoom 8-seilerne skal utnytte hjemmefordelene før årets VM. Til helgen samles 50 av dem på banen utenfor Fjærholmen.

Publisert

 Hele 50 Norske Zoom8 seilere vil delta på Norsk Zoom8 klubbs treningssamling på Fjærholmen 21-24 Juni. I fire dager vil det bli intensiv trening på VM banen, utenfor Tønsberg.

Treningen vil ble ledet av Øyvind Rostrup som denne gangen har fått med seg Pernille Ringvold , Didrik Godaker , Marius Griftun og Kristoffer Erikstad.

Målsetningen for samlingen er oppkjøring mot Junior Nordisk og ikke minst VM senere i sommer. Det vil være spesiell  fokus på start og regel 42 hvor

Marianne Middelthon vil være med i 2 dager for å rettlede/ holde foredrag om regel 42.  Med Andreas Dietze i spissen for de mange frivillige i Tønsberg Seilforening ligger alt til rette for en utmerket treningsamling. 

Gledelig er det også å se at det er flere nye navn på listen over deltagere og at antall registrerte Zoom8 båter i Norge  nå har passert 200,  hvor  av 62 stilte til start under seneste NC- på Hankø.

 

Under selve VM senere i sommer vil NZ8K stille med hele 4  trenere (Øyvind Rostrup, Pernille Ringvold, Lars Bendik Eriksen og Kristoffer Brekke) for den Norske VM-troppen. Påmelding til VM er i full gang se NZ8K hjemmeside  http://www.zoom8.no/ for  innformasjon om påmelding.

Powered by Labrador CMS