Under par i Cascais

De norske seilerne hadde forventninger om medaljer i Cascais. Til nå er det et stykke frem til topplasseringene

Publisert

Dagen idag var likevel ikke uten lyspunkter. Christopher Gundersen og Frode Bovim åpnet mesterskapet med 13. og 7. plass og ligger dermed på 11. plass sammenlagt. Holder de plasseringen er de godt innenfor OL kvoten. Laserseileren Kristian Ruth gledet med 10. plass i dagens første seilas. I den andre kom han på 23.plass. Også han er innenfor kvoten til OL. Det samme er Peer Moberg som ligger på 16 plass i Finnjolle og Elin Samdal i Laser Radial. Nasjonsmessig er hun på 19. plass, det samme som OL kvoten.

Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed har så langt skuffet i VM. 24 plass av 35 båer er under pari og godt utenfor kvoten til OL. Heller ikke Jannicke Stålstrøm fikk en god start på mesterskapet.  Hun ligger på  34 plass, men nasjonsmessig her hun 16 av de 20 som får seile i OL. Den andre brettseileren Vegard Johan Eimind ligger nasjonsmessig på 33 plass. Kun 25 kvalifiserer til OL plass.

Stargutta seiler gullfinale imorgen, men Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er foreløping bare på 16. plass nasjonsmessig og ligger foreløpig ikke an til å bli blant de 11 som får OL plass i denne omgang.

470-jentene; Tina Nilsson, Moss og Lina Beyer Strømquist, Asker starter sine VM-seilaser imorgen.

Powered by Labrador CMS