Uoppgjorte regninger i Galway

Det offentlige nekter å ta regningen etter tap på VOR besøket i Galway.

Publisert

Ingen steder har stemningen vært større enn i Galway, Irland der Volvo Ocean Race la anløp under begge de to siste regattaene. Sist gang ble sogar racet avsluttet i Galway.

De lokale supporterne skuffet ikke og mer enn 10.000 mennesker sto opp i morgentimene for å ta imot de fem båtene da de kom til mål. Men selv om antallet så bra ut for sponsorene, la de lokale supporterne igjen lite penger og den lokale arrangøren ble sittende med en stor uoppgjort regning.

Statsråden for Turisme og Sport, Leo Varadkar har avvist at regjeringen kommer til å dekke de 400.000 euro som arrangøren av Volvo Ocean Race finalen i Galway skylder sine leverandører. 60 av dem har ikke fått pengene sine. Arrangøren har selv tilgode 170,000 euro, men selv om de pengene skulle komme på plass er det mindre enn halvparten av hva som trenges for å gjøre opp moroa i Galway.

Ruten for VOR 2014-15 skal annonseres i desember, men Galway står definitivt ikke på listen og kommer ikke til å ta imot VOR flåten for en tredje gang.

Powered by Labrador CMS