Bacardi Cup

Stabile i toppen

Eivind Melleby og Josh Rivkin er de eneste med alle plasseringene blant de ti beste. Det slår godt ut på sammenlagtlisten

Publisert Sist oppdatert

De regjerende verdensmesterne Eivind Melleby og Josh Rivkin fortsetter den gode seilingen på BIscayne Bay. Med så godt som hele verdenseliten i Star på plass, sementerte det norsk amerikanske laget ledelsen sammenlagt etter dagens to seilaser, den siste for å kompensere for gårsdagens seilas som måtte avlyses på grunn av kraftig vind. Også i dag var det frisk vind, med opptil 20 knop som imidlertid løyet noe utover dagen.

Melleby og Rifkin endte dagen med 3. og 8. plass og har nå fem poeng å gå på til Diego Negri/Sergio Lambertengi ITA som hadde 11. og 3. plass. Robert Scheidt og Brian Fatih hadde 1. og 14. plass og ligger på bronsepplassen, 12 poeng bak lederne.

Eivind Astrup
Eivind Astrup

J/70 med «Norwegian Steam»

Eivind Astrup har tatt med seg Bjørn Mørland Pedersen, Pål og Espen Tønnesson og seiler J/70 som er invitert til å seile parallelt med Starbåtene i Miami. Etter tre seilaser ligger nordmennene på 33. plass med plasseringene 21, 31 og 41 i et felt med 46 båter.

 

 

Norskamerikaneren Øyvind Lorentzen sm har med seg den topprangerte matchseileren Torvar Mirsky ligger på 23. plass sammenlagt.