Verdenstopp i brettseiling til NSF ungdomssamling

Årets verdensmester fra RS:X VM i Kerteminde, Piotr Myszka fra Polen er med som seilende coach når seilforbundet holder ungdommssamling på Hvasser til helgen.

Publisert

Bildet over viser Vicenzo Baglione so også har rettighetene

Norges Seilforbund har i mange år arrangert vår og høstsamlinger for de beste ungdomsseilerne. De siste årene har samlingene vært arrangert på Hvasser med 40 – 50 seilere fordelt på  klassene Laser, Laser Radial, Europa, 29er og RS:X. Samlingene strekker seg over 5 dager og har hatt høy intensitet med coaching fra landslags og klasseklubb trenerne. Det har vært viktig på samlingene å kunne tilby spisskompetanse innen de ulike klassene, slik at også de beste seilerne skal ha det best mulige utbytte.

 

Tilgangen på spisskompetanse på RS:X i Norge er begrenset og på forrige samling i mai, ble det leid inn en landslagstrener fra Polen som har et av verdens sterkeste RS:X miljøer. Dette var svært vellykket og til samlingen som begynner til helgen blir årets nybakte verdensmester fra RS:X VM i Kerteminde, Piotr Myszka fra Polen, med som seilende coach. Myszka ligger på 2. plass på verdensrankingen og har de siste årene vært en av de ledende seilerne i RS:X klassen. Det er svært positivt at Myszka vil komme til Norge for å dele sin kompetanse og erfaring. Det er meldt mye vind på Hvasser og seilerne kan glede seg til coaching fra en av klassens beste seilere.

Powered by Labrador CMS