Vi tracker Senkveldgutta

Harald Rønneberg og Thomas Numme seiler Færder’n og du kan følge dem via tracking på seilas.no.

Publisert

Programlederduoen fra TV 2 Senkveld skal seile Færderseilasen om bord på ”Onyx”. Dette er en rask båt av typen X-55, som stiller i IMS-klassen. Starten for Numme & co går kl 12:40 i dag.

Du kan følge båten på seilas.no. Vi tracker et utvalg båter. Dette innebærer at du fortløpende kan se hvor båtene befinner seg i fjorden. Blant båtene vi følger er altså ”Onyx” med Rønneberg og Numme om bord.

Hva de to finner på underveis, vet vi ikke, men det blir gjort opptak til høstens TV-programmer om bord under Færder’n. – De får det nok helt sikkert moro om bord, sier prosjektleder for Færderseilasen Trine Tjøm.

Du kan følge ”Onyx” i vårt trackingsystem. Da velger du IMS som klasse, og trykker på navnet på båten, så får du opp informasjonen. Følg tracking her

Du kan se webCam fra starten  av Færderseilasen her.

Seilas.no gir bringer fortløpende nyheter fra Færderseilasen fra start til mål. Følg med på plasseringer, vindskift og annet som skjer under seilasen. Du kan også følging tracking av IMS samt First 40.7, LYS mindre enn 1,39 og LYS fra 1,35 til 1,38.

Powered by Labrador CMS