Vil du prøve deg i Farr 40?

Team Bergen er på plass på North Sails treningssamling på Holmsbu med to Farr 40er. Nå inviterer de både unge og gamle håpefulle seilere til å ta kontakt for å bli med som mannskap på samlingen

Publisert

-    Vi er på jakt etter å teste ut nye seilere til Team Bergen og Holmsbu er en god mulighet til både å få verdifull trening for egen del og sjekke ut både eksisterende seilere på høyt nivå samt nye unge talenter, sier Sverre Valeur, mannen bak Team Bergen.

Team Bergen stiller med sin egen Farr 40 pluss at de for anledningen også har lånt Farr 40en ”Wolfpack”. Dermed får de to båter til trening og testing. Valeur har med seg flere av sitt faste mannskap til Holmsbu.

De blir, blant mange andre båter, matchet av en tredje Farr 40, minst tre nye X-41er og den nye båten til Einar Sissener, samt minst 2-3 First 40.7 under North Sails treningssamling den 25.-27. april.

-   Det kommer til å bli veldig høy kvalitet på både seilerne og treningene på Holmsbu, sier Thomas Nilsson i North Sails Norge.

Valeur ser frem til årets første trening med Farr 40ene.

-   Farr-laget til Team Bergen er en del av en internasjonale satsning denne sesongen. En del av Team Bergens satsning er å samtidig videreutvikle unge norske seilere slik at de kan seile storbåt på et internasjonalt nivå, sier Valeur.

Seilere som er interessert kan sende en forespørsel og en kort oppsummering av tidligere seilerfaring og ambisjoner til [email protected] eller [email protected] 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Sverre Valeur

Tel. 91681000

Epost: [email protected]

Powered by Labrador CMS