Vil du seile Melges 24, men mangler båt?

Da kan MÅS Melges være din mulighet til å komme inn i et av Norges mest spennende regattamiljøer

Publisert

MÅS MELGES er en unik mulighet for deg og ditt lag.

Ønsker ditt lag nye utfordringer? Ønsker du å seile sammen med gode venner, hvor dere konkurrerer mot de beste seilerne i Norge, i en fantastisk morsom båt, for en rimelig penge? Da er dette din sjanse

MÅS Melges prosjektet har eksistert gjennom fire suksessfulle sesonger hvor båten (Melges 24) har blitt disponert av suksessfulle lag. Nå er det igjen tid for utvelgelse av et lag som får seile Melges gjennom hele sesongen 2009.

Bakgrunn

MÅS-Melges prosjektet er en rekrutteringsbåt som er driftet av styret i Melgesklubben og medlemmer fra MÅS fondet. Norgesvennen Craig Symonette har gjennom sin donering av en Melges-24 bidratt til at dette prosjektet lot seg gjennomføre. MÅS-fondet støtter dette enestående prosjektet under mottoet MÅS  – Moro Å Seile.

Hvem bør søke?

Alle seilere mellom 18 og 40 som har en lidenskapelig forhold til sporten, og som ønsker å konkurrere på et høyt nivå i en sprek båt bør søke. Formålet for prosjektet er å hjelpe seilere som ønsker nye utfordringer sammen som et lag i verdens tøffeste båt.  Dette enestående tilbudet retter seg også mot studenter som ønsker å fortsette seilkarrieren selv om fokus er på studier og økonomien er heller dårlig.

Det forventes at det laget som blir valgt ut deltar i rankingseilaser, Norges Cup og øvrige store regattaer i Norge. Laget bør ha regattaerfaring og muligheter for å kunne håndtere båten i alle vinstyrker. I Melgesklassen er maksgrensen for lagets vekt 360 kilo. De som søker bør tenke på dette ved sammensettingen av laget.

Om Melgesklassen

Melges 24 klassen i Norge har eksistert i 12 sesonger og i dag er dette det mest kompetetive feltet i nasjonen. Det kreves mer av ett lag i en Melges 24 og således involveres hele lag i hver situasjon og i sin helhet for å vinne ett race. Alle de MÅS Melges lag som har fått låne båten har kommentert hvor mye de av har lært av miljøet, deltakelse i Melges regattaer samt hvor proffesjonell holdning man må ha for å prestere gjennom sesongen.

Søknadsfrist: 06.02.2009

I søknaden oppfordres det til å:

- Presentere de ulike personene på laget med roller om bord i en regattabåt

- Kort beskrivelse fra tidligere seiling

- Kort beskrivelse av ambisjonsnivået på trening og resultater

- Argumentere for hvorfor deres lag bør få disponere MÅS Melgesen i 2009

Send søknad til [email protected]

Powered by Labrador CMS