Vil du ta med denne krabaten på tur? 

Frisk, SEILmagasinets maskot, skal på sommerturné og søker nå hyre hos småbarnsfamilier. 

Publisert

I en årrekke la Frisk ut på tokt hver sommer, men i de senere år har han vært stuet på landjorda. Det er det på tide å gjøre noe med – Frisk må ut på tokt igjen! 

Konseptet er følgende: på starten av sommeren mønstrer Frisk på hos én familie på seiltur, og underveis sender de inn rapportert til redaksjonen, for så å overrekke de bamsen til en ny familie. Ved å hoppe skip på denne måten streifer Frisk rundt hele sommeren, og returner forhåpentligvis med en lang rekke historier i skipssekken.

MASKOTER: Frisk og Rask er Båtmagasinets og SEILmagasinets maskoter.
MASKOTER: Frisk og Rask er Båtmagasinets og SEILmagasinets maskoter.

Et skikkelig eventyr  

Kanskje ender Frisk opp i Nord-Norge? Kanskje får han en stor fisk, eller må gjennom en storm? Utfallet av turen, hvor Frisk ender opp, vet vi ikke, men vi søker nå etter en familie som kan iverksette eventyret.

Oppgaven blir da å ta med seg Frisk på tur og gi oppdateringer underveis, for så å sende han videre til neste båt i løpet av turen, slik at ferden fortsetter.

I løpet av sommeren vil vi publisere løpende oppdateringer på våre nettsider, og mot slutten av sommeren oppsummerer vi ferden i en artikkel i bladet.

GJESTEBOK: Med seg i sekken har frisk fargeblyanter og en notatbok hvor også barna kan komme med sine ord og tegninger.
LOGGBOK: Med seg i sekken har frisk fargeblyanter og en notatbok hvor også barna kan komme med etterlate ord og tegninger.
BESTIKK: Barna ombord dokumenterer reisen i loggboken som er å finne i skipssekken.
BESTIKK: Barna ombord dokumenterer reisen i loggboken som er å finne i skipssekken.

På ryggen har Frisk en sekk med en loggbok og en instruks: bamseregler. I boken håper vi at barna ombord kan legge igjen noen ord og tegninger om Frisks ferd. 

Hvis du er interessert i å ta med deg Frisk på tur, ta kontakt: