– Vårt største arrangement noensinne
– Vårt største arrangement noensinne

– Vårt største arrangement noensinne

– Med 600–700 seilere ventet til Arendal i slutten av fellesferien, så blir dette vårt største arrangement noensinne, sier John Arnold Hopstock i Arendals Seilforening. I løpet av en uke skal skandinavisk juniormesterskap, NM- og nordisk i Soling, APL Race Week og Torungen Cup avvikles.

Publisert

– Vi har hold på å forberede dette arrangementet siden september i fjor, og det er så stort at vi har trukket med seilforeningene i Kristiansand, Grimstad og Lillesand som samarbeidspartnere, sier John Arnold Hopstock, som legger til et lite stikk til dem som på det nyss avsluttete seiltinget stemte for å nedlegge stor-NM:

– Man kan få til det meste bare man evner å snakke sammen…

NORDISK JUNIORMESTERSKAP. Den store volumdelen i det ukelange arrangementet til Arendals Seilforening blir juniornordisk for joller og brett. Klasser som Optimist, Zoom8, Europajolle, Laser, 29er og 470 vil gjøre opp sitt mellomværende på seilforeningens baner ute ved Torungen-fyrene.

Arendals Seilforening venter også god deltagelse i Soling, som skal kjempe om både norgesmetser-tittelen og nordisk mesterskap.

APL I 10 ÅR. LYS-regattaer blir det også, og sponsoren APL, som seilforeningen har hatt igjennom 10 år, har valgt å legge et stort, teknisk møte i forbindelse med regattaen, der alle delegatene vil bli beordret ut i båt for å delta som en avslutning på møtet.

– Vi har og har hatt et svært godt samarbeid med APL, og vi vil også invitere andre bedrifter til å delta i Torungen Cup, sier Hopstock.

Tradisjonen tro er også BB11ene med i regatta-uken som totalt sett med hele sitt innehold kalles APL Race Week Arendal.

PÅMELDING. Uken starter 20. juli og avsluttes 26. juli. Mer informasjon og påmelding til junior-nordisk finner du her. Påmelding for Soling, BB11 og LYS finner du her.

Hopstock legger også til at kultur-arrangementet Canal Street går samtidig i Arendal – for dem som ikke skal seile eller vil finne på noe annet…