METS 2023:

FOIL: Under METS 2023 ble det holdt hele 19 foredrag om foiling. Fra venstre: CEO i seabird, Richard Draisey, medarbeider og tidligere OL-seiler, Glenn Ashby, moderator Luca Rizzoti og medarbeider i Mer concept Harold Baseden.
FOIL: Under METS 2023 ble det holdt hele 19 innlegg om foiling. Fra venstre: CEO i Seabird, Richard Draisey, medarbeider i Team New Zealand Design Works, Glenn Ashby, moderator Luca Rizzoti og direktør for maritim mobilitet i Mer concept, Harold Baseden.

Foiling i fokus under årets METS 

Emirates Team New Zealand stiftet nylig «design works», en A til Å tjeneste for alle som ønsker å realisere en idé om et foilende fartøy. Foiling virker å være det «alle» i bransjen prater om, og under METS var 19 innlegg og en hel paviljong dedikert til foiling.

Publisert Sist oppdatert

Under METS, verdens største utstilling dedikert til båtutstyr, som ble avholdt i Amsterdam fra 15. til 17. november, presenterte over 1500 utstillere sine produkter og tjenester. Etter å ha blitt avlyst i 2020 og 2021 var dette den andre messen etter at METS i fjor gjenåpnet. I år hadde messen 35 års jubileum, og totalt 18630 besøkende fra over 130 land var innom.

Fortsatt preget av pandemien?

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER