Helsinki Boat Show i februar i år er avlyst.
Helsinki Boat Show i februar i år er avlyst.

Også Helsinki Boat Show kanselleres

Også i Finland strammes nå smitteverntiltakene til, og arrangørene av Helsinki Boat Show (Vene) har besluttet å kansellere årets utstilling.

Publisert Sist oppdatert

Den raske spredningen av omikron-varianten av koronaviruset fører til nedstengninger av den ene båtutstillingen etter den andre.

I dag ble det kjent at også Helsinki Boat Show kaster inn håndkleet for 2022. Utstillingen skulle normalt vært arrangert fra 11. til 20. februar, men utsettes nå til neste år.

–Båtutstillingen er et tidagers arrangement med hundrevis av båter. Med dagens restriksjoner kan vi ikke gjennomføre et arrangement med så mange mennesker, og velger å kansellere før det påløper transportkostnader og andre utgifter for utstillerne, sier administrerende direktør Jarkko Pajusalo i det finske båtbransjeforbundet Finnboat, som sammen med Messukeskus arrangerer den tradisjonsrike finske båtutstillingen. Arrangørene beklager at de heller ikke i år kan tilby en utstilling med gode opplevelser for publikum, men satser nå på Vene 23 neste år fra 10. til 19. februar.

Nylig ble det kjent at også Boot 2022 er kansellert, og allerede i fjor høst ble Sjøen for alle besluttet avlyst for inneværende år.