KRISTIN FOR FULLE SEIL: Kristin Songe-Møller seiler FIgaro II. I sommer deltok hun i La Solitaire du Figaro. Foto: Julien Zajac
IKKE REDD: - Nei, redd er jeg ikke. Er det noe som skjer, får jeg bare løse problemene, sier Kristin Songe-Møller.
SOVE: Noen ganger må man også sove. Det skjer ofte i cockpiten. 15 minutter av gangen er hva Kristin Songe-Møller unner seg.
RIKTIG VALG: Kristin Songe-Møller har tatt et bevisst valg, og hun føler at valget om å seile alene er riktig for henne. Foto: Martine Hoff Jensen

Kjerringa mot strømmen

Kristin Songe-Møller søker utfordringer, hun er uredd og trassig, selvstendig og kreativ – hun går sine egne veier. I det norske seilmiljøet er Kristin Songe-Møller kjerringa mot strømmen.

Publisert Sist oppdatert

Da Kristin Songe-Møller kjøpte sin Figaro II, spredte nyheten seg i miljøet som ild i tørt gress. Som eneste figaroseiler fra Skandinavia, og i tillegg som høy, vakker blondine, vakte det oppsikt. På både godt og vondt; Kristin har virkelig måttet motbevise enhver tvil om at hun faktisk vet hva hun driver med. 

Hun er egentlig utdannet arkitekt og oppvokst i en seilerfamilie i Asker. Som barn deltok hun og familien i regattaer med familiens Ballad; Kristin var åtte, broren var tre år eldre og med seg i båten hadde de familiens golden retriver. I 2011 valgte hun å slippe alt og satse på seilingen på heltid. I høst har hun hatt pause fra seilingen og har tatt på seg jobben som selger.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER