Nyheter i SEILbåtkatalogen 2007

Dufour-nyhet i aktuell størrelse

Dufour-nyhet i aktuell størrelse

Publisert Sist oppdatert

Det franske Dufour-verftet hadde ikke før premierevist sin nye Dufour 485, før de kunne slippe nyheten om enda en ny modell; Dufour 425. Denne kommer senere i 2007. Mens Dufour 485 har trekk fra storesøsteren 525 med blant annet fremtrekkbart baygspryd, er Dufour 425 mer i slekt med Dufour 455 og dens mindre søstre.

Skal du kjøpe en utgave av nye Dufour 425 må du ta stilling til om du ønsker deg to eller tre lugarer. Innredningen i forskipet er lik på alle tre versjonene - med en stor «owners cabin» med tilhørende bad med dusj. Det betyr at du må avgjøre hvorvidt du ønsker én eller to akterlugarer. Velger du to, må du også avgjøre om du skal ha ett eller to toaletter midtskips.

Langskipsgående bysse på babord med Corian benkeplate, to vasker og en ovn med tre bluss, og en stor U-sofa på styrbord er likt for alle tre innredningsvarianetene. Interiøret er utført i lys moabi-mahogni.

Over dekk er det godt med plass, og de to rattene gjør det enkelt å ferdes i cockpiten for mannskapet. Storseilløygangen er montert på hyttedekket, og genuavinsjene er trukket helt akter til rormann, etter god shorthanded-kotyme. Vinsjene er av størrelse 48.

Mer om båten finner du i SEILbåtkatalogen, som er under utsendelse til abonnentene nå.