Frostad klar for Formula18

Knut Frostad og hans tilkommende kone Tone  har bestilt en ny Nacra Infusion og blir ventelig å se i miljøet på Sollerud.

Publisert

- Det er alltid hyggelig med nye seilere til klassen og ekstra morsomt å se at profilerte seiler som Knut nå velger å seile Formula 18.   Et bevis på at F18 er klassen som gir mest utfordring og seilglede, samtidig at båten passer alle typer mannskap, sier Hans Ulrik Grunert i klasseklubben. - Vi håper at båten, Tone og Knut blir å se på Sollerud i løpet av juni.

- Miljøet har utviklet seg i rekordfart i løpet av våren og klassen vil etter med båten til Knut og Tone telle 16  båter i landet.  Ti av disse har base på Sollerud /Lysaker. Ettersom de nye båtene har blitt levert har Sollerud stranden virkelig begynt å ta seg bra ut. Det er 2-3 nye team i pipeline i som er på båtjakt og vi håper å se på vannet i løpet av sommeren.  At interessen er så stor for F18 kan oppsummeres med  – RÅ seilglede og et inkluderende miljø, sier Grunert.

- Treninger har det vært hver mandag siden påske og miljøet har vist bra oppmøte med 3-6 båter på Lysakerfjorden. Lærekurven er bratt og for de fleste av oss er dette en vanvittig spennende måte å tenke seiling på nytt.  Å seile like fort eller raskere en vinden krever  omstilling på trim og taktikk.

- Færder´n blir klassens ilddåp på regattabanen med etappe seilas til Horten.  KNS har gitt oss klarsignal og startlisten teller nå ti båter hvorav to svenske.   F18 skal seile banen delt opp i fire etapper med ledertrøye til beste båt osv. Dette vil garantert være en morsom regattaopplevelse for seilerne og ikke minst  fartsfylt underholdning for resten av Færder feltet.

I forbindelse med Færder´n søker klasseklubben etter to personer med regattaerfaring til å kjøre en av følgebåtene,  Jobben blir å følge feltet og ta inn / starte båtene mellom hver etappe.  Innsats vil bli premiert.  Er du interessert så kontakt Hans Ulrik Grünert på 90613924.