HANKØ YACHT CLUB: Hankø Yacht Club ble stiftet på 1950-tallet for blant annet å fremme internasjonal seilsport i Norge. HYC er nå senter under Hankø Race Week.

Grundig Hankø Race Week 2020 avlyst

KNS følger myndighetenes retningslinjer.

Publisert Sist oppdatert

PRESSEMELDING FRA KNS:

Vi har gjennom de siste ukene holdt oss løpende oppdatert på myndighetens retningslinjer, gjennomgått idrettens egen smittevernveileder, samt hatt tett dialog Norges Seilforbund. Med bakgrunn i dette, og de krav vi som ansvarlig arrangør står overfor, ser vi oss dessverre ikke i stand til å gjennomføre årets Grundig Hankø Race Week. Det er særlig begrensninger knyttet til antall personer i hvert mannskap som umuliggjør arrangementet.

Grundig Hankø Race Week blir i år derfor avlyst.

Påmeldingsavgiften vil bli refundert for alle som har meldt seg på og betalt før dagens dato. En egen epost blir sendt kontaktperson for påmeldingen vedr. dette.

Stemningen på topp under Hankø Race Week

«I 2020 skal vi vinne kampen om ikke å spre smitte, mens arrangementet som har gått av stabelen siden 1882 på Hankø må sees på som utsatt til 2021. Det er beklagelig for oss å måtte gå til det skritt å avlyse et så flott arrangement, som vi vet blir høyt verdsatt blant deltagerne. Vi håper at vi ser alle sammen på Hankø neste år», sier generalsekretær Anders Kristensen i KNS.

«For oss i Grundig er dette arrangementet både viktig og et av sommerens store høydepunkt. Det er med tungt hjerte vi konstaterer at det dessverre ikke blir noe av Grundig Hankø Race Week i 2020. Vi lover å komme sterkt tilbake i 2021, og håper å se alle sammen på Hankø når den tid kommer», sier Per-Kristian Ervik, Norden-direktør i Grundig.