Go Beyond
ARKIVFOTO: Mads og Elin Dessen fotografert under langturen for over 10 år siden.

Langturseiler skal styre Heitmann Marin

Mads Dessen har seilt jorda rundt med en Sun Odyssey 42DS. Nå blir han ny daglig leder i Drøbak.

Publisert Sist oppdatert

 Mads Dessen bringer med seg en imponerende bakgrunn og betydelig erfaring fra bilbransjen, men har også erfaring fra det maritime miljø. Han kommer fra stillingen som daglig leder i AS Insignia, Norges største Jaguar Land Rover forhandler, og har jobbet mesteparten av sin karriere med salg og service av eksklusive nye og brukte biler, Skriver Heitmann Marin i en pressemelding.

Langturseiler

Mads Dessen har vært kunde av Heitmann Marine, og i 2008 kjøpte han en Sun Odyssey 42DS i Drøbak. Året etter dro han og kona Elin på jordomseiling med båten «Go Beyond», og returnerte til Norge i 2012. Båten «Go Beyond» er nå på sin tredje langtur, de to siste gangene med ny eier.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som daglig leder i Heitmann Marin, et selskap med en imponerende historie og en spennende fremtid. Jeg ser frem til å samarbeide med vårt dyktige team for å nå nye høyder og levere de beste produktene og løsningene til våre kunder, sier Dessen i pressemeldingen.

Mads og Elin Dessen har med seg webmaster Anne Berggraf og Lars Dessen
NAMIBIA: Mads og Elin Dessen la i 2009 ut på en tre år lang jordomseiling med deres SO 42 DS, her ser vi bilde fra skjellet-kysten.

Både Peter og Oda Lotte fortsetter

Både Peter Heitmann som er selskapets grunnlegger, og nåværende daglig leder Oda Lotte Heitmann vil begge fortsette å ha ledende posisjoner i selskapet.

Peter vil fortsette som arbeidende styreformann i Heitmann Marin AS, og ha en aktiv salgsrolle. Oda vil ha fokus på salg og markedsføring i Heitmann Marin AS. Hun vil også ivareta drift og utvikling av moderselskapet H. Heitmann & Son. Ansettelsen av Mads Dessen som ny daglig leder, er deres felles strategiske beslutning.

FORSETTER: Oda Lotte og Peter Heitman vi fortsatt ha ledende posisjoner i selskapet.
NY: Mads Dessen tar over som daglig leder i Heitmann Marine i Drøbak.

.