5. nye Oceanis-modell på 18 måneder

Oceanis 37 lanseres til høsten

Oceanis 37 lanseres til høsten

Groupe Finot står bak båtens linjer og under dekk har Nauta Design fått boltre seg, men verftet understreker at båten er en videreutvikling av det uttrykket de seneste Oceanis-modellene har hatt. Du kan velge mellom en modell med to doble lugarer eller en med tre doble.

TRE NØKKELFAKTORER. Bénéteau-verftet trekker frem tre nøkkelfaktorer som de mener gjør at Oceanis 37 skiller seg fra andre båter på tilsvarende størrelse. Det er de rene og elegante linjene som bidrar til gode seilegenskaper. Verftet bruker selv store ord om skroget; det er et «high performance» skrog.

Punkt to på listen er cockpiten, som verftet mener er en ekte tur-cockpit som er stor, sikker og organisert slik at båten skal være lett å håndtere. Av detaljer å legge merke til er et stort, praktisk cockpitbord og at det er et stort stuerom til redningsflåte i hekken.

Som tredje punkt tar verftet for seg løsningen under dekk som byr på lys og stil. To store luker i dekket som gir mye lys, er av de ting verftet trekker frem. Likeså at lugaren forut er stor til 37-foter å være. De lover også en bysse som skal tåle å bli brukt mens båten er under seil, og fordi båten er tenkt som langturbåt vil den ha god ferskvannskapasitet, kjølekapasitet og god stueplass.

Oceanis 37 er den femte nye Oceanis-modelleb Bénéteau lanserer på 18 måneder.