Tid for seminarer og møter

Seilerdag hos Simrad på Sjøen for alle

Seilerdag hos Simrad på Sjøen for alle

Eksperter fra England kommer til Simrads stand på Sjøen for alle på Lillestrøm torsdag (fra kl 1500) for å fortelle om det siste innen båtelektronikk generelt og Brookes & Gatehouse spesielt. I kveld er det dessuten shorthanded-møte på Dronningen, og torsdag kveld kan du høre om hvordan du kan nå norsk toppnivå innen regattaseiling på fem år. Det skjer i Son.

Publisert Sist oppdatert

Simrad har hentet eksperter fra England for å snakke om båtelektronikk, og spesialinviterte gjester til seilerdagen på Sjøen for alle er deltagerne i Simrad OneStar. Ekspertene vil gi en grundig gjennomgang av Brookes & Gatehouses H3000-system, samt RaceVision/Deckman.

– Det vil bli god tid for å stille spørsmål til både våre engelske og norske eksperter, og vi byr på enkel servering, sier Linnea Moe-Totland i Navico, som står bak merkene Simrad og Brookes & Gatehouse – blant annet – og er verdens største innen maritim elektronikk.

Seilerdagen hos Simrad starter klokka 1500 torsdag 6. mars.

I kveld er det shorthanded-møte på Dronningen, der Gunnar Gundersen fra NORLYS kommer for å snakke om respitt-systemer – og da spesielt med henblikk på shorthanded-seiling. Han vil garantert komme inn på NORLYS’ nye forslag om fratrekk på 1% LYS-tallet når det seiles shorthanded.

– I tillegg blir det god tid til mingling og prat, sier initiativtagerne til møtet, Simen Løvgren og Halvor Seiløe Smith.

Torsdag kveld (6. mars) – etter Simrad-seminaret – kan du ta turen til Son og båtmessen der for å høret på mannskapet om bord i båten AIMING FIRST fortelle om hvordan de fra ikke å kunne seile i løpet av en fem års periode har nådd norgestoppen. Møtet starter kl 1900