Søk i arkivet

Vellykket seilmesse i SonMange vil kjøpe båt

De norske forhandlerne av Grand Soleil, Dufour, Delphia og Bénéteau-båter i Norge, som sammen arrangerte seilmesse i Son i helgen, er svært fornøyd med besøket. – Våre besøkende er ute etter å kjøpe båt, skriver Petter Antonsen i Delphia Yachts Norge.

PRESSEMELDING FRA BRIZ, BLUE PETER DUFOUR, DELPHIA YACHTS OG NORMAR:

VIL KJØPE. Seilmessen åpnet fredag den 13. Den dagen var det en del kunder innom. Men i løpet av lørdag og søndag har vi hatt besøk av ca  1800 til 2000 mennesker på Seilmessen i Son. Et stor flertall av de som har vært her, er kunder som er ute etter å kjøpe båt!

Vi i Delphia Yachts Norge og Blue Peter Dufour har laget mange tilbud til kunder. Så det virker som det er flere som skal ha seg ny båt til sesongstart.

TILBUD. Messetilbudene er gode, så her kan kundene gjøre en god handel! Vi har bla. regnet tilbud på  Delphia 28, 33, 40,2 og 47, og det har vært en meget stor interesse på de nye Dufourene som Dufour 34 E og ikke minste den nye Dufour 405 GL.

Også Normar som selger Beneteau, er meget godt fornøyd med antall besøkende denne helgen. De har, som Delphia Yachts Norge AS og Blue Peter Dufour, regnet på mange tilbud til kunder som vil ha båt til sesongstart.

Så langt så har Seilmessen i Son fått en god start.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen