Sleipner Motor AS overtar Kellox-produkter

Sleipner Motor AS overtar Kellox-produkter

Kellox AS har overdratt virksomheten av sin utstyrsavdeling for marineprodukter til Sleipner Motor AS. I denne pakken er merkene Pro Saver, Aqua Signal, VDO og Suunto.

Publisert Sist oppdatert

Overdragelsen gjelder fra 1. november, men Olaf Olstad i Kellox AS sier at fra 4. november av vil Sleipner Motor AS være operativ på disse produktene.

I pressemeldingen som er utstedt i forbindelsen med overdargelsen, heter det at det er inngått en samarbeidsavtale der de to selskapene i fellesskap satser på marineutstyrsmarkedet. Og dette er naturlig fordi Sleipner Motor AS og Kellox AS historisk og eiermessig har nære bånd.

Sleipner Motor AS driver både produksjon av egne produkter, blant annet baug-thrusterne Side Power, men de er også distributør av en rekke kjente merker som for eksempel Geo Nav og Moonlight.

Sleipner Motor AS har et distribusjonsnett på over 100 forhandlere, og de er leverandører til en rekke båtbyggere. I alt vil det nå være 35 mennesker som er direkte involvert i salg av marineproduktene, heter det i pressemeldingen.