Søk i arkivet

Nye vinsj-serieSikkerhet i fokus i nye Lewmar-vinsjer

Lewmar har lansert en helt ny serie vinsjer de kaller EVO der sikkerhet er et nøkkelord.

De nye vinsjene, som fås i størrelsene fra 15 til 65, er en videreutvikling av Lewmars tidligere vinsjer. De representerer ikke noe revolusjonerende nytt; den britiske produsenten karakteriserer snarere de nye vinsjene som en evolusjon av de gamle.

FEEDER-ARM MED PIL. Den mest iøynefallende nyheten er feed-armen inn på trommelen, som også har en pil som gjør at du aldri skal være i tvil om hvilken vei du skal legge tauet rundt vinsjen. Alle vinsjene er dessuten konstruert slik at de i første gir alltid roterer med klokka. Feeder-armen forhindrer dessuten at du legger for mange tørn rundt trommelen

Vinsjene kan monteres på vanlig måte eller av en person uten at denne behøver å fjerne trommelen.

TRE MODELLER. Vinsjene er tilgjengelig i forkrommet bronse, sort eller grå aluminium, og i forhold til forgjengerne har de et litt annet design. Lewmar fremhever dessuten at innmaten i vinsjen består gjennomgangen av robuste og bestandige deler.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen