CR 380 DS

Allsidig erfaring i nytt design

Allsidig erfaring i nytt design

Det svenske Orust-verftet CR Yachts kommer nå med sin bebudete nye dekkshusbåt på 38 fot.

Publisert Sist oppdatert

– I forhold til våre tidligere båter er det skjedd endringer både utvendig og innvendig i den helt nye modellen vår; CR 380 DS, sier Mattias Rutgersson i CR Yachts Sweden AB i en pressemelding verftet har sendt ut om den nye modellen.

TIL VÅREN. De første båtene er nå i produksjon og vil komme på vannet i 2010. Den britiske konstruktøren Stephen Jones har stått bak linjene, og sammen med ham har verftet skapt helheten i designet av den nye modellen.

ALLSIDIG ERFARING. Mattias Rutgersson legger vekt på at det er nedlagt mye erfaring i CR 380 DS.

– Vi har brukt erfaringer vi har innhentet fra kundene våre som seiler i CR-båter rundt om i hele verden, og disse erfaringene har vi bygd inn i et moderne konsept. Seilegenskaper har vi alltid hatt fokus på, og disse egenskapene har vi kombinert med vår store interesse og stolthet over å bygge båter med en førsteklasses innredning, sier han og legger til at mulighetene under dekk nå er større enn før:

– Nå fins det for eksempel atskillig flere aktuelle treslag å velge blant.

KUNDEN KAN PÅVIRKE. Verftet er fleksibel når det gjelder valg av løsninger under dekk og Rutgersson sier at båtkjøperen i stor grad kan komme med egne ønsker når det gjelder innredningsløsninger der det er mulig å tilpasse dem.

Som standardutgave har verftet valgt å utstyre CR 380 DS generøst: Doble ratt, isolerglass i dekkshuset, baugspryd, teakdekk, autopilot, rullemast, varmeanlegg og varmtvanssbereder, landstrøm og lader.