Søk i arkivet

Lanserer sin tredje Farr/BMW-modell:Bavaria 45 Cruiser klar til Düsseldorf-utstillingen

Tredje modell ut i Bavarias fornyelsesprogram er en 45-foter.

Båtutstillingen i Düsseldorf i januar vil bli åstedet for avdukningen av den tredje Bavaria-modellen som er signert Farr Yacht Design og BMW DesignWorks USA. Først kom en 55-foter, deretter 32-foteren, og nå altså en båt midt i mellom.

TOALETT TIL ALLE. Bavaria 45 Cruiser vil bli å få med både tre og fire lugarer, men det blir en tre lugars versjon som blir å se i Düsseldorf. Disponeringen av salongen vil bli lik i begge versjonene – det vil være forskipet som utgjør forskjellen på de to variantene.

Det vil ikke mangle på muligheter for privatliv i den nye modellen, for alle lugarene vil være utstyrt med tilhørende toalettrom – i eierlugaren forut såvel med tilhørende dusj-avlukke og mulighet for skittentøy-oppbevaring.

FØLGER STILEN. Båten følger den karakteristiske stilen til sine to forgjengere. Alle luker vil bli flushmontert, og ventilene i skrog og hyttesider har en særpreget rektangulær form. Ventilene i skrogsiden vil gjøre det mulig å få utsyn fra salongen og lugarene uten at man behøver å stå oppreist.

Også denne modellen har to ratt og to ror, og akterspeilet kan felles ned og konverteres til en stor badeplattform. Verftet fremhever også at båten er full av stueplass.

TRE LUGARER: Tre lugars-modellen vil bli vist i Düsseldorf.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen